Cica a crescut economia dar milioane de romani sunt executati silit

Peste 1,6 milioane dati afara din case in toamna! De ce minti lumea, ba Ponto?

Victor Ponta, vineri, 21.08.2015, se lauda cu marea crestere economica a Romaniei sub domnia PSD-ului:

“Ideea este următoarea, noi ne-am propus în fiecare an să avem în jur de 3% creştere economică, dacă este mai mult, Doamne ajută. Am auzit că nu-i bine să avem creştere economică mare. Hai să fim serioşi, este foarte bine”

Baietii astia parca traiesc pe alta lume si isi astupa ochii si urechile ca sa nu vada realitatea. Ca in realitate, toate televiziunile sunt pline de stiri despre:

 • Peste 4 milioane de romani cu datorii neplatite la banci
 • Peste 1,6 milioane de romani executati siliti din toamna
 • Romania este pe locul al treilea in Europa, dupa Grecia si Slovenia, la numarul creditelor neachitate la timp.

Deci tara o duce bine…dar romanii isi vor pierde casele si vor fi aruncati in strada! Iar Guvernul scoate legi gen “Prima masina”, ca sa impinga si mai multi romani in capcana creditelor imposibil de achitat din nenorocitele lor de salarii.

Ponto, nu esti sanatos la cap?

Portretul robot al românului care cere un împrumut urgent:

 • câştigă lunar între 800 şi 1.200 de lei
 • are între 35 şi 65 de ani
 • 55% femei
 • peste 71% sunt angajaţi şi doar 29% pensionari

Neplata ratelor la banca si pierderea casei e cel mai grav lucru care i se poate intampla unui om. Sa fii aruncat in strada, este sfarsitul. Din clipa aia, s-a terminat cu tine.

Faptul ca 1,6 milioane de romani au ajuns in situatia asta (iar peste 4 milioane vor fi in curand) este enorm. Nu doar ca tara n-o duce bine, dar situatia sociala a ajuns exploziva.

Acum intelegeti de ce milioane de romani pleaca din tara: pai, decat sa moara de foame pe strazile romanesti, cu un dement la conducere (care se lauda ca vai ce bine e), mai bine isi iau lumea in cap si se duc intr-o tara normala – Germania sau Marea Britanie. Unde guvernele nu se lauda cu cresteri economie invizibile, ci cu peste 1 milion de locuri de munca create (si care se vad cu ochiul liber).

CARE Romanie o duce bine, ba?

E intrebarea pe care si-o pune orice om normal.

Pentru ca e clar acum ca exista doua Romanii: a noastra si a lor. Iar a noastra n-o duce bine deloc. A lor, poate. In buzunarele parlamentarilor (in special aia de la PSD) da, sunt sigur ca e crestere economica peste 3%. Poate chiar peste 10%.

Iar Victor Ponta nu este primul premier care vine cu aberatia asta – ca cica a explodat economia sub el. Inainte de Ponta, Boc a a zis la fel, si la fel a venit cu date – de la acelasi Institut National de Statistica. (Acelasi Institut care ne aburea si pe vremea lui Ceausescu ca o ducem bine si ca i-am intrecut pe americani la productia de gogosi).

Realitatea din buzunarele romanilor e insa dura si imposibil de ascuns:

Ce arata acest grafic?

Simplu: ca in Romania, criza inceputa in 2009 nu doar ca nu s-a terminat in Romania, ci se agraveaza de la an la an. Si mai arata ca tupelul politrucilor romani (cu dosar penal si doar cateva luni de libertate in fata) este infinit.

Chiar si atunci cand or sa vina cu catusele peste el, Victoras tot o sa tipe ca, uite cat de mult bine a facut el tarii. E singura lor “calitate”.

Gura mare, pana in ultima clipa.

Citeste si

Pretul caselor din Romania s-a prabusit

Advertisements


Categories:Afaceri si companii, Macro, Politica si societate

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 replies

 1. Atat timp cat mafia romaneasca si roma/tiganeasca va continua sa faca legea in Romania, nimic nu se va schimba.Trebuie lichidate clanurile mafiote romanesti si rome/tiganesti in frunte cu liderii.

 2. In curand nu o sa mai fie loc pentru romani in tarile straine din cauza invaziei de imigranti arabi si africani.
  Si nu trebuie sa credem orice se spune la posturile TV din Romania.

 3. Cam toate guvernele se lauda pe final cu cresterea economica si cu macrostabilizarea. Din pacate realitatea este tragica in Romafia si nu sunt sperante de mai bine. De 25 de ani se rotesc la conducerea tarii aceeasi mafioti sau urmasii lor. Nu au nicio responsabiltate fata de tara.

 4. A falimentat Astra asigurari. Superb 😦

%d bloggers like this: