Trei copii mor anual de cancer pentru PENSIA unui securist

Au omorat romani la tinerete. Omoara si la batranete.

In 2014, Romania a dat 274 de milioane de euro, pentru tratamentul a 108.000 de bolnavi de cancer.

Adica 2.500 pentru fiecare copil bolnav. Pe an.

Alti 250.000 de romani au fost lasati sa moara fara medicamente. Statul le-a zis ca nu mai are bani.

Pensia lui Alexandru Visinescu (colonel, sef al lagarului de exterminare Ramnicu Sarat) este, dupa propriile lui declaratii, de 3.296 lei net pe luna. 39.552 lei pe an. (Ziaristii care l-au investigat zic insa ca primeste dublu).

Trei cancerosi ar putea fi tratati cu pensia unui securist ca Visinescu. Poate chiar sase.

Lui Visinescu i s-a deschis, abia acum, dosar penal pentru genocid. Din constatarile procurorilor de la Parchetul General:

“În perioada în care la conducerea Penitenciarului Râmnicu Sărat a fost Alexandru Vişinescu, deţinuţii erau supuşi unor condiţii de existenţă sau tratament de natură să ducă la distrugerea lor fizică, fără să li se asigure un minim de medicamente şi fără să li se acorde îngrijiri sau asistenţă medicală adecvate,

Totodată, netratarea bolnavilor, refuzul de transfer către spitalele penitenciar, degradarea stării de sănătate a condamnaţilor prin lipsa hranei, lipsa încălzirii, pedepsele aplicate discreţionar şi abuziv, condiţiile de detenţie inumane, relele tratamente, bătaia şi alte violenţe, ignorarea adreselor şi sesizărilor formulate de către deţinuţi erau tot atâtea acţiuni menite a duce la exterminarea fizică a persoanelor încarcerate”.

Cati securisti pensionari sunt in Romania? Ministerul Muncii nu zice. Secret de Stat.

Care e pensia medie a fostilor angajati ai Securitatii Statului? Secret de Stat.

Cine a hotarat sa secretizeze pensiile securistilor (ca nu Parlamentul Romaniei)? Secret de Stat.

NOTA finala. 

Din clipa asta, vom masura toate hotiile politrucilor in copii morti. Toate pensiile, toate salariile directorilor, toate indemnizatiile parlamentarilor, contractele de deszapezire, fantanile arteziene, salile de sport, bordurile. Pentru un bolnav de cancer, Statul roman cheltuieste doar 2500 de euro pe an. Copiii cancerosi vor deveni etalonul jafului din Romania.

Alatura-te campaniei “FURI de la un copil cu cancer!” 

https://www.facebook.com/groups/furidelauncopilcucancer/

Cum te alaturi ?

 1. Publica pe Facebook un exemplu despre bani furati de ei, din orasul tau.
 2. Scrie la final cati copii puteau fi salvati cu banii furati.

Capitalism pe Paine va imprastia povestea ta pe tot internetul de limba romana. Punem un link si pe pagina politicianului pe care il acuzi: ca sa stie ca romanii stiu.

Si ca nici nu uitam, nici nu iertam.

Alexandru Visinescu unui ziarist: “Tu’ti gura ma-tii!”

 

Lagarul comunist Ramnicu Sarat

 

Stefan, bolnav de cancer

 

Citeste si

Polonia taie pensiile comunistilor

Advertisements


Categories:Macro, Politica si societate

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 replies

 1. Statul roman cheltuieste doar 2500 de euro pe an, din care trei sferturi sunt furati de aceiasi securisti, care au pus mana acum pe retele de distributie, contracte pentru “consumabile” samd. Un exemplu fiind milioanele de euro ce au fost aruncate la WC-urile Spitalului Clinic Fundeni, odata cu tonele de pulbere hemostatica achizitionate de la firmele controlate din umbra de miliardarul Dorin Cocos. Si cati altii mai sunt ca el..

  Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/dezvaluiri/%e2%80%9econtractele-mortii%e2%80%9d-dintre-managerii-de-spitale-si-miliardarii-cocos-si-%e2%80%9eniro%e2%80%9d-441346.html/#ixzz3LYzVz2zZ

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/%E2%80%9Econtractele-mortii%E2%80%9D-dintre-managerii-de-spitale-si-miliardarii-cocos-si-%E2%80%9Eniro%E2%80%9D-441346.html/

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/milioane-de-euro-aruncate-de-dorin-cocos-la-wc-439207.html/

 2. tatul roman cheltuieste doar 2500 de euro pe an, din care trei sferturi sunt furati de aceiasi securisti, care au pus mana acum pe retele de distributie, contracte pentru “consumabile” samd. Un exemplu fiind milioanele de euro ce au fost aruncate la WC-urile Spitalului Clinic Fundeni, odata cu tonele de pulbere hemostatica achizitionate de la firmele controlate din umbra de miliardarul Dorin Cocos. Si cati altii mai sunt ca el..

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/milioane-de-euro-aruncate-de-dorin-cocos-la-wc-439207.html/

 3. Mai tineti minte copii bonavi de SIDA lui Ceausescu…in mizerie si netratati..SIda nu era recunoscuta ca boala in Romania nainte de ’89…Ceausescu nu recuostea existenta bolnavilor de SIDA….si copii aia erau izolati tinuti ca niste animale in sectii speciale.
  Criminalii de atunci guverneaza si acum(prin interpusi)

 4. Horror comunist reloaded.

 5. recomand DNA -ului sa-si faca cont de donatii, sunt sigur ca vor primi o gramada de bani, si va da a doua palma guvernului, personal donez 10.000 lei, poate si mai mult

  “Proiectul bugetului de stat pe 2015 nu a scapat necriticat. Prima institutie nemultumita de el este Directia Nationala Anticoruptie, care, de altfel nici macar nu e mentionata in proiectul de buget”

  http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/dna-pune-sub-acuzare-bugetul-pe-2015-directia-anticoruptie-nici-macar-nu-apare-in-proiectul-ministerului-finantelor.html

  • asta am recomandat si eu…sa vezi daca isi face publicitate DNA cu contul……ce “palme” si suturi o sa ia guvernul Ponta ….din afara tarii.

 6. E oficial pe hotnews si azi :
  “152.000 pensionari platiti prin Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu o pensie medie lunara de 2.724 lei.”
  Deci :
  152.000 x 2.724 = 414.048.000 lei lunar
  x 12 luni = 4.968.576.000 lei anual
  La un curs de 4,42 lei/1 € = 1,124 miliarde euro /an .
  E secret varsta frageda de pensionare (oricum se stie . Intre 40 si 52 de ani )
  E si mai secret sa se stie ca unii cu stele multe ,fac parte din UNPR . Devenind chiar ministri dupa pensionare .
  Nu se spune citi au fost ofiteri ai securitatii .
  Ca dovada a “profunzimii” democratiei mioritice stim doar ca tovarasul Geoana a aratat public in parlament ca tatal lui era general pensionat de catre MApN . Evident , nu a spus nimanui ca pina in 1989 acelasi tatic era colonel de securitate . 🙂

 7. Guvernul Ponta dă cărţile pe faţă si TAIE DRASTIC bugetul DNA


  DNA în 2013 a pus sechestre pe bunuri şi conturi în valoare de 300 milioane euro, bani care ar trebui să fie recuperaţi de către stat. În 2014 DNA a dispus sechestre pe bunuri în valoare de 200 milioane euro.

  Kovesi spune că salvează anual 300 milioane euro dar guvernul nu vrea să aloce 25 de milioane pentru anticorupţie
  .
  În bugetul pe anul 2014, Guvernul a alocat 30 de milioane de lei pentru biserici. Ulterior, Executivul a deblocat din fondul de rezervă mult mai mulţi bani. O parte dintre hotărâri au venit şi ca urmare a “vizitelor” pe care mai marii Guvernului le-au făcut în diverse lăcaşe de cult.
  .
  ieri BOR a primit GRATUIT de la Guvern, în proprietate, imobile ale statului pe care în prezent le are în administrare, prin Secretariatul de Stat pentru Culte,
  .

  .
  ps. “Comunismul a murit, dar spiritul a ramas in tara, ne-ndreptam cu pasi mari catre o parodie nationala”

 8. Ponta ia de la procurori și dă la hoți

  Micul Ceaușescu care, de ziua lui de naștere, ocupa cel mai mare stadion din țară și paraliza Bucureștiul pentru o petrecere scumpă și grandomană, s-a decis să fie zgârcit cu cei care apără banul public și îi destructurează partidul-mafie pe care îl conduce. Ponta a decis că procurorii n-au nevoie de bani și a propus reducerea bugetului Ministerului Public cu 32%, așadar și al DNA.

  În ultimii 2 ani, DNA a identificat si a cerut recuperarea a circa 500 de milioane de euro, bani furați de la români, și solicită acum un buget de 25 de milioane de dolari pentru 2015 pentru a putea în continuare recupera banii românilor de la cei care îi jefuiesc. Drept răsplată, PSD a decis să nu le dea acest buget procurorilor anticorupție, să le taie fondurile și să le dea acolo de unde se poate fura sau pentru a plăti dezmățul pomenilor electorale din 2014.

  În plus, faptul că bugetul DNA nu mai este precizat distinct înseamnă că va sta tot timpul cu mâna întinsă la procurorul general Nițu. Sau pregătește oare Ponta comasarea DNA cu alte structuri de parchet dacă nu mai precizează separat bugetul DNA, încălcând astfel legea?
  Monica Macovei

 9. Pe larg declaratia lui Kovesi:

  “În mod normal reducerea bugetului Ministerului Public se va aplica şi la DNA. Nu aş putea să vă spun sigur care va fi bugetul DNA pentru că cu toate insistenţele noastre de a obţine un răspuns de la Ministerul Public, Ministerul Justiţiei şi Ministerul Finanţelor nu am am primit informaţiile solicitate. Probabil această reducere se va aplica şi DNA. Pot să vă spun că am făcut mai multe demersuri în momentul în care s-a discutat proiectul de buget, iniţial am fost anunţaţi de o reducere de 20%. Am făcut demersuri la ministrul Justiţiei şi la ministrul delegat pentru Buget şi le-am adus la cunoştinţă suma de care are nevoie DNA pentru 2015 pentru ca acestă instituţie să poată funcţiona şi activitatea să nu fie blocată”, a declarat Kovesi, pentru gândul.

  Întrebată ce explicaţie a primit din partea oficialilor guvernamentali, şefa DNA a primit răspunsul clasic: “nu sunt bani la buget”. De altfel, ea a explicat că la elaborarea bugetului, trebuie respectate prevederile legale, şi anume să existe o filă distinctă de buget pentru DNA.

  “Această filă era trimisă către Palament unde bugetul DNA era discutat. M-aş bucura ca şi celelalte unităţi de parchet să primească bugetele de care au nevoie. În cursul anului 2013 DNA a indisponibilizat bunuri în valoare de 300 milioane euro iar până acum în 2014 avem indisponibilizate bunuri de 200 milioane euro. În aceste condiţii noi am cerut 25 de milioane euro. Raportat la câţi bani am indisponibilizat şi bugetul solicitat diferenţa este net în favoarea DNA. Problema bugetului am semnalat-o încă de la intrarea în vigoare a noilor coduri. Există o dispoziţie legală potrivit căreia suspecţii şi persoanele pe care le cercetăm pot solicita expertize, iar aceste expertize sunt obligatorii. Astfel că este evident că vor creşte şi costurile de funcţionare a DNA”, a mai spus Kovesi.

%d bloggers like this: